Meny [X]
Meny

Vi leverer brukt vindusheis til noen utgaver av VW og Audi

Vindusheis sendes normalt 0-2 virkedager etter registrert bestilling!

3 mnd garanti, hurtig levering og lavpris frakt på vindusheis !

vindusheiser kan også passe andre VW og Audi modeller

vindusheis Audi VW

 brukt vindusheis VW og Audi

Vindusheis til VW / Audi testes/kontrolleres ved demontering, 3 mnd garanti.

 

 Vi er nå så smått i gang med å legge brukte deler til Audi og VW i egen nettbutikk, og i den forbindelse er vindusheiser lagt inn.

  Fast lavpris frakt kr 145,-    

til hbknett 570x150burg

Tror du vi kan ha delen(e) du søker, men at de ikke er lagt inn i nettbutikken enda, send en forespørsel på epost så legger vi delen(e) i nettbutikken fortløpende og sender deg en link til artiklen(e) så du kan bestille dem i nettbutikken. Epost sender du her Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du vil da motta en link med tilbud på delene du søker og kan bestille disse direkte i HBK nettbutikk ved å legge det i handlekurven. Deler kan da sendes deg (Fast lavpris frakt kr 145,-) eller kan ETTER mottatt sms at delene er klare hentes på pickup point (Gamle Møllevegen 8, 2730 Lunner). Dette velger du i kassen i nettbutikken når du bestiller.

Varselgrbakgrunn VIKTIG! Da varene er lagret på flere lokasjoner kan deler IKKE hentes før du har mottatt sms at delen(e) er klare!

Priser og betingelser i nettbutikken gjelder KUN ved kjøp i nettbutikken og betaling gjennom Klarna og kan IKKE kjøpes ved personlig oppmøte "over disk"! 

Deler sendes normalt 0-1 virkedager etter registrert bestilling!

 

 

Brukt vindusheis til VW og Audi



Personvern

Webdesign ©2016-23 Web Norge. Innhold © Heggen Bil. Billigdeler - Brukt - HBK til bil.