Meny [X]

...

 

Informasjon om kvalitet / levering etc.

 

Da det nå viser seg å være en god del "billigdeler" med lang leveringstid og veldig dårlig passform og kvalitet etc. ute på det norske markedet kan det fort bli dyrt å handle billig!    Dette gjelder også handel fra andre land, der de fleste "selgere" utelater å informere om at du som kunde må betale posten/fraktselskapet for å utføre fortolling etc for deg når varen kommer til Norge.

Vi vil derfor for våre kunders del opplyse at:

1 - Det meste av våre nye karosserideler og lykter etc har klassifiseringen A1. Dette innebærer at delen er sertifisert ved et uavhengig testsenter. Sertifiseringen garanterer at delen tilferdsstiller EUs "Matching Quality" direktiv, og således har identisk eller bedre passform og kvalitet enn en originaldel, og dermed også kan brukes av verksted og forsikringsbransjen som fullverdig erstatningsdel for originale deler!

Akreditterte testsentre:
 

           
 
Vi fører kun kvalitetsdeler, så som kunde hos kan du alltid være trygg på at delene du kjøper innehar de garantier som bransjens regulativer krever. Garantitiden vil være avhengig av type produkt og produsent.

2 – Vi prøver så langt det lar seg gjøre å besvare forespørsler på e-post innen 24 timer på virkedager!

 

3 - Det meste av våre varer sendes fra oss 0-2 virkedager etter registrert bestilling!

 


For at du som kunde skal føle deg trygg på vår levering, får du faktura i posten og betaler etter at du har mottatt og kontrollert delen(e). Dvs. du slipper forskuddsbetaling eller depositum. Dette krever godkjent kredittsjekk, se kjøps/leveringsbetingelser her !

 


 

Hjemmesiden består mest av generell informasjon, så finner du ikke noe om delen du søker så send en forespørsel allikevel, da vi har større vareutvalg enn det som fremkommer her.

 

Forespørsel med reg.nr (og evt delenr) sender du her:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Noe som kan være greit å vite......!

 

Hva har du lov til å reparere på eget kjøretøy????

 

Her er et utdrag fra "Forskrift om kjøretøyverksteder"

 

§5. Unntak fra krav til godkjenning.

§5.g) reparasjons- og vedlikeholdsarbeid som blir utført av eieren eller medlemmer av eierens husstand på kjøretøy som er registrert på eieren, eller har vært registrert i eierens navn på tidspunktet for eventuell avskilting. Unntaket gjelder ikke når eieren reparerer kjøretøy som blir omsatt i næringsøyemed

 

Dette betyr enkelt å greit at på private kjøretøy kan du utføre alle slags reparasjoner selv!

(Klikk her for hele kjøretøyforskriften)

 

og mere som kan være greit å vite......!

 

Det finnes EU-reguleringer som sikrer at du som bileier fritt kan velge blandt offentlig godkjente bilverksteder og uoriginale deler på bilen din uten at det påvirker garantien?

 

Tør du ikke annet enn å bruke merkeverksted og originaldeler til bilen din av frykt for å miste garantirettigheter? Nå kan du vedlikeholde bilen billigere og ta trusler om innskrenking av garantien med knusende ro.

 

EU-regler som også gjelder i Norge, gir bileierne større frihet til å velge bilverksted og bildeler selv. Dette EU-direktivet ble implementert i Norge i januar 2005.

 

Du kan be verkstedet bruke en «uoriginal» reservedel av samme kvalitet som originaldeler, uten at bilprodusenten kan nekte deg garantirettigheter av den grunn.

 

Dette kan du spare mye penger på, siden «uoriginale» deler ofte bare koster halvparten av originaldeler.

 

Se også:

 

Fra i dag kan dette bli billigere

 

Byttet verksted - sparte 20 000

 

 


48x48 facebookFølg oss på Facebook

 

Ved å klikke på de forskjellige kategoriene i menylinjen på toppen kan du bla deg gjennom alle artikklene i hver kategori, eller gå direkte til ønsket artikkel i menyen som kommer opp.

Tlf 41309900

eller send en forespørsel med reg.nr her:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Epost besvares fortløpende 24/7 når vi har mulighet (også helg)!

 

OBS!   OBS!   OBS!

 Da vi til tider er lite tilgjengelige på telefon anbefales det å sende en forespørsel med reg.nr på epost her:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

disse besvares fortløpende når mulig.

OBS!   OBS!   OBS!

Utlevering av varer KUN etter avtale.

Man-Tir-Ons-Tor-Fre 08.00-20.00

 

✅ Enkel handel - Send forespørsel med reg.nr > få tilbud > bekreft bestilling > godkjenn Vipps > ferdig.

✅ Du mottar en sms når delen er klar og kan hentes på hentested Lunner (Gamle Møllevegen 8, 2730 Lunner) eller Brandbu/Jaren (Amundrudvegen 29, 2770 Jaren, tidligere Metallpro) Tilgang 08.00-20.00.

 

Heggen Bil & Karosseri
Etablert i  2002

Tlf: 413 09 900


Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Besøksadresse:
Gamle Møllevegen 8,
2730 Lunner

Postadresse:
Gamle Møllevegen 8,
2730 Lunner

Org.nr: 885.208.142 MVA
Bank: 2020.31.39455
Personvern

Webdesign ©2016-23 Web Norge. Innhold © Heggen Bil. Billigdeler - Brukt - HBK til bil.