Meny [X]

Lakkering forskjerm støtfanger  Nye skjermer og støtfangere kjøpt hos oss kan nå i enkelte tifeller leveres ferdig lakkerte når det er ledig kapasitet hos lakkerer.

Lakkerte deler sendes IKKE og må eventuelt hentes her (2730 Lunner) etter avtale.

støtfanger skjerm framskjerm kakkering Caddyskj 4 Caddyskj 4

Normalt utlevering av lakkerte deler 2-4 uker etter registrert bestilling.

Da vi har opplevd at lakkerte deler ikke hentes vil du få et vippskrav på delen(e),  dette må være betalt før ordre aktiveres og lakkering igangsettes. Hvis dette ikke betales slettes ordren.

 

Delene behandles/lakkeres i hovedsak med kvalitetsprodukter fra Sikkens, Lesonal og Lechler da dette er anerkjente merker og vi har god erfaring med fargegjenngivelse etc. i disse produktene. Da original grunning på nye skjermer egentlig er bare en transportgrunning som er lite motstandsdyktig mot fuktighet og rust legges først en fyllergrunning, noe som også gir ekstra rustbeskyttelse og beskyttelse på skjermkantene etc, før de påføres lakk. Dessverre er det enkelte som selger lakkerte deler veldig rimelig som bare er lakkert rett på transportgrunningen, dette ansees ikke som godt nok mot fuktighetsinntrenging og deler vil begynne å ruste etter kort tid i fuktig vær.

  Caddyskj 2 Caddyskj 3 Caddyskj 4

 Det meste av de nye karosseridelene har klassifiseringen A1 som tilsvarer original kvalitet / passform eller bedre og kan brukes av verksted og forsikringsbransjen som fullverdig erstatningsdel for originale deler! Dette gjør at vi som oftest får delene lakkert uten prøvemontering når vi mener bilen ikke har hatt skade tidligere og montering i de fleste tilfeller går helt greit uten noe problemer.

 

  Det anbefales å bringe med noen myke tepper / tekstiler for å pakke inn delene med under transporten når de hentes.Varselgrbakgrunn

 

 

Forespørsel med reg.nr om tilbud på nye lakkerte deler sender du her:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Legg gjerne ved et bilde av bilen/gammel del.

 

 

 

Caddyskj 4 Caddyskj 4 Caddyskj 4 Caddyskj 4

 Caddyskj 4 Caddyskj 4

Caddyskj 4

 

 

 

 

 

NB! Noen farger vil gi noe nyanseforskjeller mellom ny og gammel lakk. Dette kan ofte utlignes en del med en grundig rubbing/pollering av de gamle tilstøtende flatene mot ny del. Enkelte farger kan kreve en utflekking av fargen på gammel flate for å utligne forskjellene mellom ny og gammel lakk så hvis man ikke tollererer nyanseforskjeller eller ønsker "utstillingslook" kan man ikke lakkere bare de nye delene, men må også lakkere/flekke ut på de tilstøtende flatene. Man må da ta med bilen og deler til en billakkerer og få utført utflekkinger etc som kreves for dette.

 NB! Hvis det har vært skade på bilen etter kollisjon eller utforkjøring (også tidligere) anbefales det alltid å prøvemontere nye deler før lakkering da det kan være forskyvninger/skjevheter i andre deler på bilen som gjør at nye deler krever noe tilpassing. Dette er umulig for oss å vite og medfører også at vi fraskriver oss alt ansvar for eventuelle tilpassingsproblemer med de nye lakkerte delene.

 


48x48 facebookFølg oss på Facebook

 

Ved å klikke på de forskjellige kategoriene i menylinjen på toppen kan du bla deg gjennom alle artikklene i hver kategori, eller gå direkte til ønsket artikkel i menyen som kommer opp.

Tlf 41309900

eller send en forespørsel med reg.nr her:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Epost besvares fortløpende 24/7 når vi har mulighet (også helg)!

 

OBS!   OBS!   OBS!

 Da vi til tider er lite tilgjengelige på telefon anbefales det å sende en forespørsel med reg.nr på epost her:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

disse besvares fortløpende når mulig.

OBS!   OBS!   OBS!

Utlevering av varer KUN etter avtale.

Man-Tir-Ons-Tor-Fre 08.00-20.00

 

✅ Enkel handel - Send forespørsel med reg.nr > få tilbud > bekreft bestilling > godkjenn Vipps > ferdig.

✅ Du mottar en sms når delen er klar og kan hentes på hentested Lunner (Gamle Møllevegen 8, 2730 Lunner) eller Brandbu/Jaren (Amundrudvegen 29, 2770 Jaren, tidligere Metallpro) Tilgang 08.00-20.00.

 

Heggen Bil & Karosseri
Etablert i  2002

Tlf: 413 09 900


Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Besøksadresse:
Gamle Møllevegen 8,
2730 Lunner

Postadresse:
Gamle Møllevegen 8,
2730 Lunner

Org.nr: 885.208.142 MVA
Bank: 2020.31.39455
Personvern

Webdesign ©2016-23 Web Norge. Innhold © Heggen Bil. Billigdeler - Brukt - HBK til bil.